Модулі світлодіодні

Світлодіодні модулі ELF мають широкий спектр застосування для створення вітрин, вивісок, рекламних конструкцій. В нашому асортименті великий вибір світлодіодних модулів для будь-якого вашого проекту.
Фільтр

Показані продукти all 3

Показані продукти all 3

Пропонуємо яскраві, енергоефективні модулі в різних варіантах виконання. Вони мають широкий спектр застосування, зокрема – для декорування вхідних груп, підсвічування вивісок, оформлення об’ємніх букв і цифр. Їх використання дозволяє точно відтворити світлом товарний знак, фірмовий стиль, інші маркетингові елементи.
Шість переваг світлодіодних модулів від компанії ВРС ДІДЖИТАЛ УКРАЇНА
  1. Міцна конструкція – модулі виконані в міцному вологостійкому пластиковому корпусі, що дозволяє встановлювати їх у відкритому та закритому просторі
  2. Ефективна система відводу тепла, що виключає перегрів конструкції.
  3. Широкий асортимент – доступні модулі різних кольорів, з кількістю світлодіодів від 1 до 4, з типом світлодіодів 2835, 3528, 5050.
  4. Наявність сучасних розсіювальніх лінз з полікарбонату.
  5. Висока якість і тривалий експлуатаційний період. На всі світлодіодні модулі ELF надається офіційна гарантія.
  6. Зручність і практичність – навіть складні конструкції монтуються легко і швидко, є енергоефективними і майже не потребують подальшого обслуговування.
Для оформлення замовлення або консультації, зателефонуйте за тел./вайбер/телеграм +38 (067) 467-9420

Для успішної роботи з вашими проектами ви можете використовувати рекомендації та довідкові дані, які можна знайти у розділі Технічна інформація